planeright

Zboară cu planorul deasupra Transilvaniei

Despre noi

Gliding Transylvania

Asociația Club Sportiv Gliding Transylvania este o asociație nonprofit și are ca scop organizarea, promovarea, dezvoltarea și practicarea sporturilor aeronautice, în special planorism.

Asociația a luat ființă în anul 2013, la inițiativa unui grup de planoriști pasionați, care au dorit să promoveze și faciliteze practicarea acestui minunat sport.

Afla mai multe

Aerodromul Poieni

Activitatea de zbor se desfășoară cu precădere la Aeroromul Poieni-Valea Draganului, o locație deosebită, situată departe de agitația urbană, de unde se poate porni spre zboruri de distanță extrem de frumoase, peste culmile Apusenilor.

vizita

Membri

Colectivul de membri ai asociației Gliding Transylvania este format din instructori cu o vastă experiență, piloți premiați la campionatele naționale de distanță și acrobație, planoriști în formare, sau simpli pasionați de zbor care doresc să ia parte la activitățile noastre.

Pasiunea pentru planorism este motivul pentru care membrii fondatorii au decis infiintarea Asociatiei Club Sportiv Gliding Transylvania si ea trebuie sa se reflecte in fiecare din membrii sai.

vizita
Afla mai multe

×