planeright

Zboară cu planorul deasupra Transilvaniei

Locație

Aerodromul este situat la granița dintre localitățile Poieni și Valea Drăganului, în partea de vest a județului Cluj, la 70 km de Cluj-Napoca, 80 km de Oradea și 55 km de Zalau.

Access

Accesul se face din localitatea Valea Drăganului. De pe drumul european E60, intrați pe drumul judetean 764b, către Valea Drăganului, peste calea ferată prevăzută cu bariera. (Atenție la trecerea peste calea ferată. Dacă bariera este lăsată, trebuie să așteptați trecerea trenului în refugiul de pe partea dreaptă a drumului. )
Odată ajunși în localitate, urmăriți indicatorul care marchează drumul spre pensiunea Poezii Alese, aflată în imediata vecinătate a aerodromului.
Accesul în această regiune este posibil și pe calea ferată Oradea-Cluj. Trenurile accelerate și rapid opresc în staţiile Huedin si Ciucea, iar trenurile personale în Halta Valea Drăganului.

vizita

Zona

Aerodromul este situat la poalele munților Vladeasa, de unde Apusenii pot fi admirați atât de sus cât și pe trasee străbătute la pas sau cu bicicleta.
vizita
Pe o rază de 20 de km poți vizita impozantul baraj Drăgan sau alte obiective turistice impresionante.
Afla mai multe

Cazare

În Valea Drăganului găsiți numeroase pensiuni care dispun de locuri de cazare și restaurant.
Vă recomandăm pensiunea Poezii Alese, situată lângă aerodrom, unde puteți să vă relaxați sau să luați masa. Puteți să rămâneți și peste noapte aici, pensiunea având 10 camere pentru 2 persoane, cu baie proprie.
Pensiunea Poezii Alese

vizita

×