planeright

Zboară cu planorul deasupra Transilvaniei

Redirectioneaza 2%

Sustine-ne!

Potrivit codului fiscal aveti posibilitatea sa redirectionati 2% din impozitul pe venit catre o asociatie neguvernamentala. Este o modalitate prin care puteti hotari ce se intampla cu o parte din impozitul dumneavoastra, in caz contrar aceasta suma mergand catre stat.
Daca sunteti pasionati de planorism si de activitatea noastra puteti redirectiona acesta suma catre Asociatia Gliding Transylvania. Despre activitatea noastra aici.
Termenul de depunere este anual, până la data de 25 mai a anului următor celui de realizare a venitului.

vizita

Persoanele care redirectioneaza 2% catre Asociatia Gliding Transylvania vor fi recompensate printr-un zbor cu planorul

Completaţi “Cererea privind destinaţia sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual” (formularul 230), tipariţi-l şi semnaţi-l. Suma nu trebuie completată neapărat, aceasta urmand a fi fi calculată de către cei de la finanţe în funcţie de impozitul pe venit plătit deja de dvs. Pe formular sunt trecute deja datele asociației ca beneficiar al sumei de 2%.

Descarca formularul 230 pentru Gliding Transylvania

Daca doriti sa redirectionati impozitul catre asociatia noastra, dar nu puteti ajunge la finante pentru depunerea formularului va rugam sa ne contactati.

Regulament de depunere a formularului de pe site-ul Anaf:

Contribuabilii care își exprimă această opțiune pot solicita direcționarea acestei sume către o singură entitate nonprofit sau unitate de cult. Se depune la organul fiscal în a cărui rază teritorială contribuabilul are adresa unde își are domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuiește efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România; b) organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit, pentru ceilalți contribuabili persoane fizice.
Formularul se depune în format hîrtie, la registratura organului fiscal competent sau se comunică prin poștă cu confirmare de primire. Formularul se poate transmite prin mijloace electronice de transmitere la distanță, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

×