planeright

Zboară cu planorul deasupra Transilvaniei

Sponsori

Asociația Club Sportiv Gliding Transylvania este o asociație nonprofit și are ca scop organizarea, promovarea, dezvoltarea și practicarea sporturilor aeronautice, în special planorism.

Resursele patrimoniale ale asociatiei provin în acest moment din cotizațiile membrilor, donații în bani sau bunuri, făcute de persoane fizice sau juridice de pe teritoriul României sau străinătate, simpatizante asociației, sponsorizări sau legate.
Suntem încă la început de drum și avem nevoie constantă de resurse pentru a organiza activitatea de zbor în cele mai bune condiții.
Obiectivele noastre curente sunt:

  • finalizarea hangarului pentru planoare
  • achiziționarea de parașute de salvare suplimentare, stații radio, dispozitive de localizare GPS
  • continuarea amenajării pistei
  • atragerea de noi membri si promovarea planorismului și asociației
  • efectuarea a cât mai multe zboruri

Realizările noastre de la înființare sunt:
creșterea numărului de membri, amenajarea pistei de la Poieni-Valea Draganului, dotarea cu: 2 planoare de dublă comandă și 3 planoare de simplă comandă, mosor, mașină pentru tras cablurile, parașute de salvare, stații radio, precum și o căsuță pentru depozitare, și mai ales efecutuarea a numeroase zboruri, o parte dintre ele zboruri de distanță de peste 200km.

Avantajele oferite de noi

Apreciem foarte mult sprijinul dumneavoastră și tinem să vă răsplătim pentru implicare.
Personale fizice care redirecţiează 2% din impozitul pe venit către Gliding Transylvania vor avea ocazia să încerce un zbor cu planorul.
Redirectioneaza 2% din impozit catre Gliding Transylvania

Companiile care doresc sa ne susțină printr-un contract de sponsorizare pot opta pentru o variantă de team building la Valea Drăganului, cu un pachet de zbor inclus pentru angajați, împrejurimile și posibilitățile de agrement din zonă oferind la rândul lor un context perfect pentru sudarea echipelor. De asemenea putem promova compania dumneavoastră pe site-ul nostru, pe pagina de Facebook sau prin bannere afișate la aerodrom.
Asteptăm să ne contactați!

Va mulțumim tuturor celor care ați contribuit la activitatea noastră!
O parte dintre sponsorii nostri:

logofarmec logostudio29 logoqubizlogomultimedia

vizita

×